Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home/heroiim/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Heroi Im

Kush mund të ndihmojë?

Të gjithë mund të ndihmojnë, por regjistrohuni vetëm nëse jeni të shëndetshëm dhe jo në grupin e rrezikut. Shërbimet tregtare janë të përjashtuara.

Si të ofroni ndihmë?

Pasi regjistrimi juaj të jetë i plotë, ne do të përcjellim të dhënat e tuaja institucioneve të cilat janë në frontin e parë të luftës me Koronavirus (Spitale, Qendra shëndetësore, Strukturat e ruajtjes se rendit, etj). Nëse ata kanë nevoje të përdorin ndihmën tuaj, do t’ju kontaktojnë direkt për të dakordësuar detajet

Pas regjistrimit do të merrni një konfirmim.

Sa kushton?

Ky shërbim ofrohet plotësisht falas.
Na takon të gjithëve të kontribuojmë për të mposhtur këtë virus.

Kjo është një nismë e sipërmarrësve vullnetarë nga sektori i inovacionit dhe teknologjisë. Të gjitha zhvillimet dhe kostot e tjera i bartin ata. Asnjë interes tregtar nuk do të tolerohet.

ME MBËSHTETJEN E:

KRIJUAR NGA

Na Ndiq