Deprecated: File class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home/heroiim/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Heroi Im

Dua të ndihmoj

Dhjetëra mijëra ofrues të kujdesit shëndetësor apo punonjës policie rrezikojnë shëndetin e tyre pa I kushtuar vëmendje orës. Ata shpëtojnë jetë dhe e mbajnë vendin në funksionim. Ata janë vija e parë e luftës kundër virusit.

Edhe TI mund të kontribuosh në luftën kundër epidemisë. Plotëso këtë formular nëse je në gjendje të ndihmosh. Institucionet e kujdesit shëndetësor të anëtarësuar do t’ju kontaktojnë drejtpërdrejt, nëse kane nevoje të përdorin ndihmën tënde. Në këtë mënyrë, ndihma përfundon aty ku është e nevojshme dhe ne i lehtësojmë sadopak këta heronj.

[ninja_form id=1]

ME MBËSHTETJEN E:

KRIJUAR NGA

Na Ndiq